Kendt træner til Læsø.

Vi kan nu løfte sløret for, hvem der fra foråret 2014 afløser Jeppe Blegvad, der af personlige grunde har ønsket at stoppe som pro på Læsø.

Det bliver ingen ringere end den 57 årige Colin Smith med en fortid i England, Belgien, Danmark, Skotland og Portugal. Han er et stort navn – ikke mindst i dansk golf. Den danske periode strakte sig fra 1978 til 1996 over Vestfyn og Furesøen til  Ålborg, hvor han tiltrådte i 1992 og sluttede i 1996 - efter to danske mesterskaber til  Ålborgs herrer.

Det var i Ålborg Golfklub, at Colin Smith begyndte at træne den 16 - årige Søren Kjeldsen, som har bibeholdt Colin Smith som sin personlige træner gennem alle årene. Og det var også i denne periode, at Colin Smith stod for undervisningen af mange af de danske proer, vi møder rundt om i klubberne i dag.

Colin Smith er en venlig, inspirerende og let omgængelig person. Og bare rolig: han taler dansk. Vi glæder os til at tage imod ham og hans hustru. De flytter fra Portugal til Læsø i marts 2014. Vi håber, at hans anden periode i Danmark bliver rigtig lang…