Velkommen til klubben midt i Kattegat, som efter manges mening råder over en af de bedste baner i Danmark. Ikke kun gæstespillere fortæller os det. Peugeot’s Golf Guide, der tildeler stjerner til de allerbedste baner i Europa er af samme opfattelse: Vi er som den eneste nordjyske bane overhovedet fundet værdig til optagelse i guiden. Vi har opnået 16 stjerner ud af 20 mulige og konkurrerer med et par af de ældre baner om at blive den bedste i Danmark. Så vidt vi ved, er vi den yngste bane i Peugeot’s Golf Guide overhovedet! Om vi fortsat kan leve op til de 16 stjerner? Det håber vi –vi gør i alt fald alt, hvad vi kan for det.

Og du skal vide, at vi derudover sætter en ære i at behandle vore gæstespillere godt. Du bliver mødt med et smil, hvis du dukker op til damedag tirsdag –hvis du er en dame- eller til herredag fredag. Også langt de fleste af vore matcher er åbne for gæstespillere, klik på match & aktivitetskalender. Se også under Læsøugen. I disse 7 dage er vægten lagt på meget uhøjtidelige matchformer og så selvfølgelig, som altid, på hygge og socialt samvær. Alle registrerede golfspillere kan deltage.

Bliv Fleksmedlem idag for kun 695 kr.

Du kan blive registreret fleks-medlem allerede idag for kun 695,- kr.

Har du det grønne golfkørekort, kan du indmelde dig nu, og du vil modtage dit DGU - golfkort i løbet af 1-2 uger.

Gå direkte til indmeldelse